Litt tilfeldige ting ^^

Haha, ja. 

Jeg heter Mari Bjerkrheim Sørlie, jeg bor i Aurskog-Høland. 

Jeg har b-dag 15 mai<3 jeg er altså 13 år (blir 14) ^^  

Jeg er mye med venner.

Det jeg liker og gjøre på fritiden er og ta bilder med kamerat mitt (Canon eos 1000D), chilli (koret som jeg skrev i det siste innlegge) og være med venner. ^^<3

Jeg har godt på Cheerleading, håndball og fotball.. Det var egentlig veldig gøy.. Cheerleadinga ble det ikke mere av fordi treneren våres Lotte skulle på høyskole eller noe sånt..Jeg slutta på håndball fordi det ble litt langt til Aurskog for og trene. Og + at jeg ble litt lei en jente der xP.. jeg gikk på fotball fra 1-4 klasse eller noe sånt(med guttene), men da måtte jeg slutte.. (fordi det veit jeg ikke helt) Og i 5 eller 6 klasse begynte jeg på fotballen på Momoen (der louise er fra) men jentene.. jeg syntes di ikke var noe gode.. (jeg og ei som het Tehere var toppscorer) det ble litt kjedelig fordi de ikke var gode.. så jeg slutta etter halve sesongen.

i dag har jeg ikke gjort så mye.. 

Jeg skal ikke noe i helgen heller!.

Idag fikk vi jo karakterhefte (karakterboka eller hva dere kaller det.. ) Jeg ble litt fornøyd men jeg fikk 3,7 i snitt :))

Det kommer noen bilder som jeg har tatt men jeg må låne en pc ( min bror sin eller kjeresten han sin) :D Men det kommer bilder altså!!.. så vet dere det :)) (bilder fra 2011)

 

Hva skal du i dag??

Har du fått karakterboken?

Hva skal du i helgen ?

Sorry vist jeg har noen skrivefeil... 

Blogges ^^

-Mari ^^

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

marioglouisfoto

marioglouisfoto

13, Aurskog-Høland

Vi er 2 jenter. Vi har vært venner siden 4 klasse. Vi har finni på mye gøy sammen. og er gode venner. vi liker begge foto & venner. <3

Kategorier

Arkiv

hits